Wie is Pascal?

Hoi. Mijn naam is Pascal Meenink. Ik ben geboren op 10 oktober 1985 in het pittoreske Keijenborg. In Keijenborg heb ik mijn jeugdige jaren doorgebracht. Nu woon ik al een flink aantal jaar in Hengelo Gld.

Via een flinke omweg, want ik was zo’n jongen die nooit wist wat hij wilde worden, heb ik de studie Digitale Communicatie succesvol afgerond. Inmiddels is deze opleiding alweer van de aardbodem verdwenen. Dat komt omdat de ontwikkelingen in de communicatiewereld keihard gaan. Vooral sociale media, met platformen zoals Facebook, Instagram en Snapchat, heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld.

Na mijn studie heb ik een aantal jaar, samen met een nog altijd even goede vriend, een eigen bedrijf gehad. Jammer genoeg hebben wij na een kleine 4 jaar de stekker uit het stopcontact moeten trekken. Soms lukken dingen niet en dat moet je accepteren. Jammer, maar helaas. Het waren wel 4 leerzame jaren.

Dat betekent niet dat mijn interesse voor de communicatiewereld er ook aan heeft moeten geloven. Integendeel. Mensen met elkaar verbinden zal mij altijd blijven boeien. Of dit nu via de online wereld gebeurt, of via de traditionele manier. Dat zijn dan ook dingen die je op mijn website terug zal vinden.

Verder ben ik gek op films, series, theater, muziek en reizen. Van deze interesses zullen ook verschillende blogs voorbijkomen.

Wil je meer over mij weten? Neem dan gerust contact met mij op! 
Pascal Meenink